Er is een tijd vóór en ná corona

Door de coronacrisis werden we plotsklaps allemaal verplicht om thuis te werken. En dankzij de juiste platformen en technologieën werkte dat behoorlijk goed. Zelfs voor bedrijven waar videoconferencing en cloud een ver-van-mijn-bed-show was. We zagen wel dat bedrijven plots snel moesten schakelen op ICT-gebied, we kregen plots veel vragen van bedrijven over hoe ze het best en zo snel mogelijk hun ICT-omgeving konden aanpassen aan het thuiswerken.

Nu er weer meer mensen op kantoor werken zien we opnieuw meer vragen van bedrijven hoe ze thuiswerkers nog kunnen laten wereken, maar ook mensen op kantoor gemakkelijk kunnen laten werken.

Wij als Optimasi vinden het dan ook belangrijk om bedrijven te helpen hun ICT-omgeving snel, stabiel en veilig te helpen inrichten.

Daarom stellen we een ICT-professional ( junior, medior, senior afhankelijk van uw vraag / probleem ) een uur gratis online ( via Microsoft Teams ) ter beschikking. We vinden het belangrijk dat u uw vragen, problemen kan stellen aan een ICT-professional en zo de juiste beslissingen kan nemen.

Wil u ook in contact komen ( gratis ) met onze ICT-professionals? Doe dan hier uw aanvraag: https://optimasi.be/aanvraagformulier-ictprofessional/