Modern Workplace

Met een modern workplaceblijft u relevant in een snel evoluerende en competitieve markt. Goede en tevreden medewerkers die hun job flexibel kunnen uitvoeren, hebben een directe impact op uw klanttevredenheid. Geef hen dus de toestellen, technologie en mogelijkheden die voor hun job het meest geschikt zijn.

Talent aantrekken en behouden

Een flexibele werkplek is noodzakelijk om talentvolle medewerkers te kunnen behouden en als werkgever aantrekkelijk te blijven voor digital natives en millennials. Dat betekent dat ze in een modern workplace bijvoorbeeld hun werklocatie en hun werkuren voor een stuk zelf kunnen bepalen. Even belangrijk is de mogelijkheid om een toestel naar keuze te gebruiken via een snelle en betrouwbare verbinding en dat ze toegang krijgen tot de nieuwste applicaties voor online en mobiel werken en samenwerken

Van analyse tot beheer

Wij begeleiden u in een aantal stappen naar een modern workplace.

Na een analyse van uw situatie en behoeften tekenen we de IT omgeving uit die voor u ideaal is. Daarna volgen de implementatie en migratie. We zorgen bovendien voor het beheer en de voortdurende optimalisatie van uw modern workplace. We volgen voor u alle evoluties rond updates, security en privacywetgeving op de voet. Een waterdichte beveiliging is natuurlijk cruciaal wanneer uw medewerkers voortdurend online, mobiel en ook met priv├ętoestellen aan de slag zijn. De kunst is om te zorgen voor het juiste evenwicht tussen gebruiksgemak en beveiliging.