Voorzorgsmaatregelen Covid-19

Zoals u weet, verspreidt het Coronavirus zich in België en de gehele wereld. Hoewel we op dit ogenblik zelf geen geïnfecteerde collega’s hebben, willen we u op de hoogte brengen van onze voorzorgsmaatregelen.

Thuiswerken is de norm

Wij vragen onze medewerkers van thuis uit te werken. Zodra ze zich ziek voelen, zijn ze verplicht om thuis te blijven. We houden dit ook extra in het oog. Onze medewerkers beschikken over de nodige tools om hun werk vanaf elke locatie uit te voeren en virtueel met elkaar samen te werken waardoor vergaderingen van op afstand ook gewoon kunnen doorgaan. Dat betekent dat wij onze klanten en partners volledig kunnen blijven bedienen. Daarnaast schudden we uiteraard geen handen meer en hebben we ook extra hygiënische maatregelen genomen. 

Dienstverlening blijft ongewijzigd 

Met deze maatregelen willen we onze dienstverlening blijven garanderen en tegelijk bijdragen aan het voorkomen van de verdere verspreiding van het virus.

Mocht u nog vragen hebben over onze werkwijze of mogelijke impact op uw organisatie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Technische vragen/problemen:

support@optimasi.be

Sales vragen/problemen:

sales@optimasi.be

Boekhoudkundige vragen/problemen:

finance@optimasi.be

we zijn ook gewoon telefonisch bereikbaar:

011693650

Vriendelijke groeten, 

Team Optimasi