UNLOCK THE VALUE OF DATA EVERYWHERE

Botst u ook tegen de limiet van uw storage oplossing aan?

Vandaag de dag worden in de bedrijfswereld steeds meer applicaties gebruikt. Dit is een gunstige evolutie, maar de vraag is: Kan uw huidige storage oplossing dit nog aan?

Een groot deel van de huidige problematiek rond deze dagdagelijkse applicaties is immers gerelateerd aan uw storage methode. Data kan vaak niet snel genoeg verwerkt worden of u moet te lang wachten op het resultaat van uw zoekopdrachten (ERP, CRM, Finance, … )

Het draait niet langer alleen maar om IOPS en LUN’s, maar vooral over hoe zaken snel en performant te houden. Performantie leidt immers tot betere gebruikerservaringen, snellere inzichten en dus ook betere besluitvorming. Zaak is om deze resources daarnaast ook zo schaalbaar mogelijk te voorzien.

Verder wordt het steeds belangrijker dat de gebruikte applicaties of data altijd beschikbaar zijn en de nodige redundantie en High Availability als standaard maximaal voorzien worden.

Wil u graag weten hoe u uw workload, beschikbaarheid en schaalbaarheid kunt optimaliseren voor betere bedrijfsresultaten en bedrijfszekerheid? Optimasi en Pure Storage vertellen het u graag in deze webinar!


Optimasi pakt niet alleen specifieke pijnpunten aan, maar helpt u ook graag bij het oplossen van bredere businessproblemen.

What to expect:

 • De visie van Optimasi en Pure Storage op gebied van High Availability & Disaster Recovery
 • Demo
  – Datareductie ( Dedup )
  – Snelheid ( IOPS )
  – Snapshots
  – Gebruiksgemak (User-interface)
 • Mogelijke oplossingen
  – Lokale oplossingen
  – Cloud oplossingen
  – Hybride oplossingen

Want to get ready for the future? Schrijf u dan snel in via deze link: https://optimasi.be/inschrijfpagina-storage/